top of page
  • Petra

Golfclub Tiroler Zugspitze in Ehrwald, Oostenrijk

Bijgewerkt op: 16 apr. 2019Een van de mooiste golfbanen van Oostenrijk vind je in het weidse dal tussen Ehrwald en Lermoos, genaamd de Golfclub Tiroler Zugspitze. Ingenesteld tussen beekjes, oude houten stallen en met drie imposante bergtoppen als achtergrond, is het een waar genoegen om deze baan te lopen en te golfen middenin de imposante natuur.


De golfbaan ligt aan de voet van de adembenemende Zugspitze en biedt een prachtig bergpanorama. Uitgeroepen tot een van de mooiste 9-holes golfbanen in Oostenrijk, is deze golfbaan op 1000 m hoogte een baan om niet te missen voor de echte golfliefhebbers.Golfers zullen op deze baan een mix van par 3, par 4 en par5 vinden. Er zijn 9 holes maar die kunnen ook als 18 holes gespeeld worden. Verder is er een uitgebreide Driving Range, er zijn diverse Putting, Chipping en Pitching greens en zandbunkers. 


Het clubhuis heeft een groot zonnig terras en biedt ook niet-Golfers de mogelijkheid daar heerlijk te eten en te genieten van het spectaculaire uitzicht over de Green. 's Winters verandert de Golfbaan in een geprepareerde langlauf loipe en is het restaurant Golfiño ook geopend. Praktische informatie: 

Adres: Am Rettensee 1, 6631 Ehrwald, Oostenrijk 

Telefoon: +43 5673 22391

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page