top of page
  • Petra

Après-Ski in de Zugspitze Arena


Copyrights: Saskia Smulders

Na het skiën moet de avond goed ingezet worden. De skies mogen uit, de schoenen even losser en de jassen mogen open. Het is tijd voor een feestje! Ondanks dat de regio niet een hoog après-ski gehalte heeft, is er rondom Ehrwald een aantal plekken waar je zeker even een schnapps of jägermeister geproefd moet hebben. 


Die Lahme Ente, Lermoos

Zeer bekend in de regio als de gezelligste plek om te après-skiën en berucht onder menig Zugspitz Arena-ganger is Die Lahme Ente. Onderaan de lift van de Grubigtalabfahrt pistes van Lermoos begint het feest hier al buiten in de zon. Zodra de laatste zonnestralen vertrokken zijn, zet het feest zich binnen verder tot een uur of 3 's nachts met DJ's, thema-avonden en vooral heel veel shots.   


Adres: Juch 3, Lermoos

Openingstijden: elke dag van 14.00 tot 03.00 uur 

Locatie: onderaan de Grubigtalabfahrt piste 


Brent Alm, Ehrwald

De après-ski bar Brent Alm bij het dalstation van de Ehrwalder Almbahn, biedt een prachtig panorama-uitzicht over de Tiroolse bergen, zoals Wettersteingebirge, Zugspitze, Mieminger Kette met de Sonnenspitze en de Lechtaler Alpen. Enfin, die zal je dubbel zien na een tijdje, want vanaf 15.00 uur is de DJ aanwezig voor de eerste hitjes en dansjes. 


Adres: Ganghoferstraße 68, Ehrwald

Openingstijden: 10.30 - 0.00 uur (vanaf 15.00 uur met DJ) 

Locatie: bij het dalstation van de Ehrwalder Almbahn


Schirmbar, Ehrwald

Het kleine gele hutje naast Hotel Sonnenspitze gaat door onder het mom 'klein maar fijn'. De ronde bar op de Kirchplatz in Ehrwald is daarom een ideale stop voor een laatste drankje. Al hoewel de bar nooit gegarandeerd druk is, kan de Schirmbar wel voor de meeste onverwachte en leukste avonden zorgen. 


Adres: Kirchplatz 14, Ehrwald

Openingstijden: Geopend van december tot maart, van 15.00 - 22.00 uur 

Locatie: Naast Hotel Sonnenspitze


171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page